Thursday, December 02, 2004

About this Blog/Sobre este Blog

I look forward to a very active and idea full blog...so I need your input and help :)

This coming January 18, 2005 I will be starting the Culinary Arts Program at TTC
(Chef School) so I am very exited and look forward to a wonderful 2 year journey in becoming a chef a adventure I will share with all of you out there.

So visit often and don't forget to get involved :)

All the best,
-abril9 / Evelyn
---------------------------------------------------------------
Hola!,
Siempre he querido poner mi propio sitio de Internet o lista para compartir mi pasión por la cocina pero nunca encontré el momento para hacerlo.
Una pagina de Internet es mucho trabajo y una lista aburrida ya que no hay comunicación o intercambio de ideas con los lectores.

Blog es toda otro rollo! Es fácil de mantener y puedes poner ideas cada que quieras o puedas y lo mejor de todo que otros pueden participar.
Espero que este Blog se un espacio muy activo y lleno de ideas... así que necesito de su participación y ayuda.

Este próximo Enero 18, 2005 empiezo el programa de Arte Culinario de TCC; estoy muy emocionada y espero que sean los mejores 2 años de mi vida!
y quiero compartir este viaje con ustedes.

Visiten este sito seguido y no se olviden de participar :)


Todo lo mejor siempre,
-abril9 / Evelyn

-------------------------------------

One of the Best Christmas ever I baked well over 20 Desserts alone! From old style English Pudding to German Lebkuchen.

My Favorite Fruit Cake: Glossy Fruit Cake, it is nut full and with a sharp ruby red coating of Red Currant Jelly! mmm....

Pandoro Close-up

Fall 2002 - New Years "Pandoro"

Welcome